Home > Praktijkfestival Ondergrond 17 maart 2020

Praktijkfestival Ondergrond 17 maart 2020

17-03-2020
Samen met Wageningen Environmental Research organiseert de BRO het Praktijkfestival Ondergrond.

Het belooft een interessant en feestelijk programma te worden. Feestelijk omdat we iets te vieren hebben met jullie: iedereen is aangesloten op de BRO en er zijn al veel gegevens aangeleverd! Interessant omdat er in de praktijk mooie dingen gebeuren waar jullie kennis, maar vooral ook inspiratie uit kunnen halen.

Kennis en inspiratie

We zorgen op het Praktijkfestival voor inspiratievolle gesprekken en workshops, interessante sprekers en veel gelegenheid voor mooie ontmoetingen.

In de ochtend kunt u uw basiskennis uitbreiden met workshops over grondwater en booronderzoek. Ook hebben we een aantal workshops over de verschillende modellen, vertellen collega's over de BRO in de praktijk en komt een interessante spreker. Tijdens de markt kunt u inspiratie opdoen bij verschillende bedrijven en organisaties die werken met de BRO. In de middag kunt u verschillende sessies volgen die voornamelijk in het teken staan van de praktijk. Ook is op deze speciale dag ruimte voor een feestelijk moment en bezoekt de Secretaris Generaal van het ministerie van BZK het festival.

U kunt nu al aanmelden via het aanmeldformulier.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Als u bent aangemeld, ontvangt u deze informatie vanzelf.