Home  »  ENBOAgenda   »   Dag voor de leefomgeving

Dag voor de leefomgeving

Het interbestuurlijke programma Versterking VTH-stelsel (IBP VTH) stopt na 2 jaar. Maar de versterking van het VTH-stelsel stopt niet; samen gaan we door! Tijdens dit evenement reflecteren we op de behaalde resultaten en blikken we vooruit op wat ons nog te doen staat. De Dag voor de Leefomgeving laat zien hoe veel er gebeurt in het VTH-stelsel en wat we nog meer kunnen doen voor een veilige, gezonde, en schone leefomgeving.

18 workshops en deelsessies, 3 hoorcolleges en verschillende themaruimtes geven inspiratie en informatie over thema’s binnen het VTH-stelsel. Staatssecretaris Chris Jansen, Johan Vollenbroek en Frans Vollenbroek (MOB), voorzitter van de OvV Chris van Dam, de makers van de HUMAN-documentaire Staal, boswachter Arjan Postma en nog meer workshopbegeleiders nemen ons die dag mee. En we hebben al flink wat aanmeldingen binnen! Jij bent er toch ook bij?

Datum: 30 september 2024
Tijd: 09.00 tot 17.00 uur
Locatie: Hotel Gooiland, Emmastraat 2 Hilversum

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.