Home  »  ENBOAgenda   »   Flexival 2017; omdenken als winnende techniek

Flexival 2017; omdenken als winnende techniek

Omdenken als winnende techniek lijkt veel contradicties in zich te hebben, maar kom langs, dan wordt het wel duidelijk. Je bent welkom op 15 februari vanaf 9.00 uur in Arnhem bij de historische kelders

‘Onze ondergrondproblemen konden wel eens veel oplossingen veroorzaken’. Op deze manier naar de ondergrond kijken, vergt wel wat vaardigheden. We starten dan ook (in tegenstelling tot andere jaren) plenair met de Omdenkshow: een ultieme mix van theater, cabaret en voordracht. De show is gebaseerd op het gedachtegoed van Berthold Gunster, de grondlegger van het Omdenken.

Met een nieuwe mindset kijken we daarna naar ordenings- en waardevraagstukken van gisteren, vandaag én morgen: wat kunnen we leren en welke lessen kunnen we benutten? 

Dit in een verrassend en afwisselend programma met hoorcolleges, interactieve sessies, excursies, film, muziek en een goede ondergrondse lounge. Er is volop ruimte om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Dat is ook het doel van het Flexival: voor één dag een inspirerende leeromgeving rondom de ondergrond en ruimte!

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden.