Home  »  ENBOAgenda   »   Hoe krijgt de ondiepe ondergrond een volwaardige rol onder de Omgevingswet? – 15 november 2017

Hoe krijgt de ondiepe ondergrond een volwaardige rol onder de Omgevingswet? – 15 november 2017

Wat betekent de Omgevingswet voor het domein van kabels & leidingen en de ondiepe ondergrond? Dat is een vraag waar alle gemeenten over moeten gaan nadenken. Het GPKL wil haar leden daarbij behulpzaam zijn en belegt daarom een seminar.

Het programma is nagenoeg rond en u kunt u zich vanaf nu aanmelden. Doe dat meteen! Inschrijving is opvolgorde van aanmelding.

Met het seminar willen we bereiken dat onze leden zich meer bewust worden van de kansen die de Omgevingswet c.s. ons biedt, om te komen tot betere ordening en beheer van de ondiepe ondergrond, in een context van energietransitie en circulaire economie. Door het seminar kunnen deelnemers zich een beeld vormen van de betekenis van de Omgevingswet voor hun vakgebied, om daar vervolgens in eigen huis met collega’s van verschillende disciplines  – en buitenshuis met netbeheerders e.a. belanghebbenden – het gesprek over aan te gaan. Kijk hier voor het programma.

Het accent zal deze dag liggen op het ontwikkel- en afstemmingsproces, waarvan de ondiepe ondergrond integraal onderdeel kan gaan uitmaken onder de Omgevingswet. We doen dit aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden.


Datum en tijd:
Woensdag 15 november 2017 van 10.00 – 16.00 uur.

Locatie:
De bijeenkomst vindt plaats in het Akoesticum te Ede, gelegen direct naast het NS-station Ede-Wageningen. Adres: Nieuwe Kazernelaan 2 – D42, 6711 JC Ede GLD. Ook per auto makkelijk bereikbaar; volop (gratis) parkeerruimte. Check wel even de routebeschrijving – ongeacht uw reiswijze!

Kijk hier voor meer informatie.