Home  »  ENBOAgenda   »   Innovatieve technieken in grondwater

Innovatieve technieken in grondwater

Thema: deze middag passeert een aantal technieken de revue, die innovatief zijn of minder bekend in het stedelijk grondwaterbeheer. In de presentaties komen technieken aan bod zoals boorgatmetingen, geleideradar, glasvezelmetingen en HPT-sonderingen met continue doorlatendheidsmeting. De nieuwe methoden kunnen de ondergrond en het grondwater beter in kaart brengen, waarbij meer informatie vrij komt over bodemtemperaturen, stroomsnelheden en doorlatendheden. De discussie gaat vervolgens over de ervaringen en toepassingsmogelijkheden voor het stedelijk grondwater.

Locatie: gemeente Amsterdam, Congreszaal, Voormalige Stadstimmertuin 4-6, 1018 ET Amsterdam.

Parkeren: er is geen eigen parkeergelegenheid. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (metrohalte Weesperplein).

 

U kunt zich kosteloos aanmelden voor de bijeenkomst via werkgroepstedelijkgrondwater@gmail.com. U krijgt geen bevestiging van uw aanmelding; uw e-mail is voldoende. 


De Werkgroep Stedelijk Grondwater is een onafhankelijk forum voor uitwisseling van kennis op dat gebied. Voor meer informatie en de presentaties van eerdere bijeenkomsten bezoekt u de website