Home  »  ENBOAgenda   »   NHI-dag: Blik op de toekomst

NHI-dag: Blik op de toekomst

Afgelopen oktober was de feestelijke oplevering van het Nederlands Hydrologisch Instrumentarium (NHI) in Arnhem, echter dit betekent niet dat wij nu klaar zijn. We blijven aan de slag met nieuwe ontwikkelingen en nodigen je uit om hierover te discussieren. Dit gaan we doen op de jaarlijkse NHI dag, op 18 januari 2024.

In de ochtend praten we je bij over de stand van zaken van een aantal nog lopende NHI-ontwikkelprojecten. In de middag zijn er 3 parallelle workshops. Deze gaan over de kalibratie en validatie van hydrologische modellen en community building van het NHI. Ook is er een instructieve workshop over de vraag hoe je de verschillende NHI-workflows praktisch kunt aansturen. Het ochtendprogramma is nog in ontwikkeling, de workshops staan al vast.

Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen de NHI-dag te bezoeken hebben we besloten deze in hybride vorm te organiseren, dus je kunt zowel live als online meedoen. Om technische redenen kun je in de middag alleen de workshop calibratie en validatie digitaal bijwonen.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.