Home  »  ENBOAgenda   »   Symposium Bodem Breed

Symposium Bodem Breed

En later ook kunt terugkijken. We trappen af op dinsdag 1 juni 2021 met het plenaire deel. Gevolgd in de middag met parallelle sessies en op 3, 8 en 10 juni worden er ook tal van sessies georganiseerd. Het digitale platform geeft ook de mogelijkheid om te netwerken met de andere deelnemers. We kijken ernaar uit om het symposium op deze manier te gaan organiseren. Blader rustig door het programma. U kunt zich hier aanmelden.

Digitale marktkraam
Ook zijn er mogelijkheden voor het gebruik van een digitale marktkraam. Deze stand kun je vormgeven met je eigen huisstijl/logo, omschrijving van de bedrijfsactiviteiten, uploaden van een bedrijfsvideo, chatten met bezoekers, links naar website en socials. Meer informatie? Mail naar symposium@bodembreed.nl.

Bedrijfsarrangement
Je kunt voor je organisatie een ‘bedrijfsarrangement’ van symposium Bodem Breed bestellen. Maximaal 20 collega’s van je organisatie kunnen deelnemen tijdens alle dagen van het symposium op 1, 3, 8 en 10 juni 2021 voor een totaalbedrag van € 1.500,-. Dit bedrag is exclusief B.T.W.  Aanmelden kan door contact op te nemen met Symposium Bodem Breed: symposium@bodembreed.nl