Home  »  Agenda   »   Bijeenkomst Werkgroep Stedelijk Grondwater ’toepassing statistiek in stedelijk grondwaterbeheer’

Bijeenkomst Werkgroep Stedelijk Grondwater ’toepassing statistiek in stedelijk grondwaterbeheer’

De bijeenkomst zal online plaatsvinden of bij Waterschap Rivierenland in Tiel als de COVID-situatie dat toelaat. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen en houden u op de hoogte. Over het thema en het programma volgen binnenkort meer details. Suggesties voor bijdragen zijn op dit moment nog welkom !

Als u interesse heeft om deel te nemen, kunt u zich kosteloos aanmelden voor de bijeenkomst via een mail naar werkgroepstedelijkgrondwater@gmail.com. U ontvangt geen bevestiging, maar ontvangt een week van tevoren een uitnodiging voor de online bijeenkomst.

De presentaties van de vorige bijeenkomst van 27 mei 2021, met als thema “Droogte en funderingen: kennis en oplossingen” zijn nu ook te vinden op onze website. De beveiliging van onze website is overigens recentelijk verbeterd met een SSL-certificaat, zodat meer mensen veilig toegang hebben.    

De Werkgroep Stedelijk Grondwater is een onafhankelijk forum voor uitwisseling van kennis op dat gebied. Voor meer informatie en de presentaties van eerdere bijeenkomsten bezoekt u de website www.werkgroepstedelijkgrondwater.nl