Home > Opleidingen en Cursussen > Opleidingen, trainingen en cursussen zoeken

Zoek opleidingen, cursussen en trainingen bodem en ondergrond

Zowel voor starters als ervaren bodemprofessionals

Zoekt u een volledige studie of een korte vakgerichte cursus op het gebied van bodem en ondergrond? Via de website van Springest vindt u een overzicht van opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van bodem, ondergrond en milieuhygiëne. Zowel voor starters als ervaren bodemprofessionals.

Direct naar
> www.springest.nl/zoeken/bodem

Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek
Aan veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren worden hoge eisen gesteld. Terecht. Veldwerkers zijn de ogen en oren van de opdrachtgever in het veld.
Goed veldwerk is dus essentieel. Dat heeft te maken met achtergrondkennis, met vaardigheden in het veldwerk zelf, én met de communicatie met de projectleiders en opdrachtgevers op kantoor. De SIKB Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek biedt hiervoor een solide en brede basis en helpt daarmee de kwaliteit in de uitvoering op een nog hoger plan te tillen.

De opleiding omvat 3 dagen en vindt plaats op 7, 14 en 21 mei 2019 in Gouda. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Geen passend aanbod gevonden?
Heeft u als student of docent een specifieke opleidingsvraag en kunt u via deze site of elders geen passend aanbod vinden? Neem dan contact op met BodemBreedAcademie. Of kijk bij KOBO.


ONTWIKKELING