Home  »  Opleidingen en Cursussen  »  Opleidingen, trainingen en cursussen zoeken

Opleidingen, trainingen en cursussen zoeken

Zowel voor starters als ervaren bodemprofessionals

Zoekt u een volledige studie of een korte vakgerichte cursus op het gebied van bodem en ondergrond? Via de website van Springest vindt u een overzicht van opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van bodem, ondergrond en milieuhygiëne. Zowel voor starters als ervaren bodemprofessionals. 

Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek 

Aan veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren worden hoge eisen gesteld. Terecht. Veldwerkers zijn de ogen en oren van de opdrachtgever in het veld.
Goed veldwerk is dus essentieel. Dat heeft te maken met achtergrondkennis, met vaardigheden in het veldwerk zelf, én met de communicatie met de projectleiders en opdrachtgevers op kantoor. De opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek biedt hiervoor een solide en brede basis en helpt daarmee de kwaliteit in de uitvoering op een nog hoger plan te tillen.

De opleiding is bedoeld voor veldwerkers die waterbodemonderzoek uitvoeren. Daarnaast is de opleiding relevant voor personen en organisaties die direct te maken hebben met (de resultaten van) veldwerk voor waterbodemonderzoek, zoals toezichthouders, opdrachtgevers, projectleiders en adviseurs.

SIKB organiseert de Opleiding Veldwerk Waterbodemonderzoek in principe twee keer per jaar.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Geen passend aanbod gevonden?
Heeft u als student of docent een specifieke opleidingsvraag en kunt u via deze site of elders geen passend aanbod vinden? Neem dan contact op met de BodemBreedAcademie. Of kijk bij KOBO.